Viktig informasjon fra styret i ECT Eagles!

Som et ledd i forebyggingen av å begrense smitteutvikling av Covid 19 (koronavirus) og at vi ser en raskt eskalerende situasjon i landet vårt som helhet, vil vi ikke gjennomføre treninger fra og med i morgen 12.3 og ut uken. Dette gjelder alle lag både organisert- og frivillig trening. Vi er en idrett med mye kroppskontakt og føler det er riktig at vi som idrettslag bidrar med det vi kan for å stoppe spredningen av viruset.

Vi i styret vil i denne perioden bruke tiden på å få en videre oversikt over rådene som foreligger (og som endrer seg fra dag til dag). Vi er også i kontakt med kommunens helseteam. Denne perioden kan bli forlenget ut fra utvikling på spredning fremover, vi holder dere oppdatert.

Krysser fingrene for at alle våre utøvere og deres foresatte holder seg friske, dere er alle viktige for oss ❤️

Mvh
Kristine Sylling
Leder ECT Eagles

No Replies to "Viktig informasjon fra styret i ECT Eagles!"


    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.