Viktig informasjon om Covid-19 i ECT Eagles!

Oppdatering 1. mai: Fra og med 4 mai vil vi forsiktig starte opp med organisert trening for våre konkurranselag i hallen vår. Tilbudet begrenser seg til en dag i uka per lag og det vil være fokus på styrke, kondisjon og fleksibilitet innenfor de gjeldende retningslinjer og føringer vi har fått. For danselagene vil det være mulig å gjennomføre noe teknikktrening i tillegg. Våre retningslinjer for gjennomføring av trening på en trygg og sikker måte er formidlet ut til de ulike lagene som starter opp.


Oppdatering 1. april: Vi forholder oss til de retningslinjer vi har fått av NIF og all organisert trening i regi av klubben er fortsatt stengt. Ny oppdatering kommer etter påske. Vi oppfordrer alle sammen til å holde seg aktive og trene hjemme eller ute etter de gjeldene forhåndsregler vi alle har fått av FHI.


Som et ledd i forebyggingen av å begrense smitteutvikling av Covid 19 (koronavirus) og at vi ser en raskt eskalerende situasjon i landet vårt som helhet, vil vi ikke gjennomføre treninger fra og med i morgen 12.3 og ut uken. Dette gjelder alle lag både organisert- og frivillig trening. Vi er en idrett med mye kroppskontakt og føler det er riktig at vi som idrettslag bidrar med det vi kan for å stoppe spredningen av viruset.

Vi i styret vil i denne perioden bruke tiden på å få en videre oversikt over rådene som foreligger (og som endrer seg fra dag til dag). Vi er også i kontakt med kommunens helseteam. Denne perioden kan bli forlenget ut fra utvikling på spredning fremover, vi holder dere oppdatert.

Krysser fingrene for at alle våre utøvere og deres foresatte holder seg friske, dere er alle viktige for oss ❤️

Mvh
Kristine Sylling
Leder ECT Eagles

No Replies to "Viktig informasjon om Covid-19 i ECT Eagles!"


    Legg inn en kommentar

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.