Summer Camp 2021

I uke 32 i sommerferien inviterer Eiker Cheer Team til treningscamp for barn og ungdom som holder på med Cheerleading og Cheerdance eller som ønsker å prøve denne idretten.

Campen vil være allsidig og lekbasert trening som består av Cheer – Stunt – Dans – Turn – Styrke og utholdenhet. Mye aktivitet og moro for barn som ønsker en opplevelsesrik uke sammen med andre. Klubbens dyktige trenere vil være ansvarlig for treningene. Klubben stiller med oppmenn og trenere som er ansvarlig for barna hele uken. Uken avsluttes med oppvisning for foreldre på fredag ettermiddag.

Tid:

Uke 32 (9. – 13. aug) man til fre kl. ‪0800-1600.

Sted:

Hokksundhallen (Lyngveien, Hokksund)

Alder:

Gjelder alle gutter og jenter født 2009-2014 (1.-6. kl.)

Pris:

1600,- pr. deltager for eksisterende medlemmer

T-Skjorte, sløyfe, lunsj og frukt er inkludert i prisen!

Påmelding og betaling:

Klikk her for å komme til påmeldingssiden

Har du spørsmål tar du kontakt med Helene Liverød (helene@ecteagles.no, mob: 98645000) eller Cecilie Hansen Westheim (cecilie@ecteagles.no, mob: 92626108)