Nye Hokksundhallen

Vi som klubb ser fram til å nå kunne flytte inn i en ny hall, med større kapasitet og gode fasiliteter for både barn og voksne. Ikke minst gleder vi oss til å igjen være en del av et idrettsmiljø på tvers av flere idretter på Loesmoen.

Den gamle Hokksundhallen ble som kjent totalskadet i brann i 2017 og jevnet med jorden. Februar 2019 ble spaden satt i jorda for den nye Hokksundhallen som virkelig vil bli et signalbygg og en storstue for turn, cheer og bordtennis på 5500 kvm. Hokksund Turn er byggherre og investerer 85 millioner i en topp moderne turn- og flerbrukshall med masser av fasiliteter som kommer både barn, unge og voksne til gode i Eiker området. Når vi i tillegg har ny fotballhall, ny kunstgressbane og sandhåndball baner på samme område så vil det yre av liv på Loesmoen fremover!

ECT Eagles disponerer flerbrukshallen 24/7 – 365 med en leieavtale over 20 år og med den får vi muligheten til å vokse mer og utvikle våre cheer- og danse lag i tråd med våre målsetninger.

I hallen har vi tre fulle cheermatter og en dancematte med speilvegg liggende ute kontinuerlig.  Vi har turnutstyr og airtrack, to store garderober og tribune for foreldre. Det er sosial sone oppe i kafeteriaen og det er stor parkeringsplass utenfor med gratis parkering.

Adressen er: Lyngveien 48, 3300 Hokksund