Summer Camp 2020

I uke 33 i sommerferien inviterer Eiker Cheer Team til treningscamp for barn og ungdom som holder på med Cheerleading og Cheerdance eller som ønsker å prøve denne idretten.

Campen vil være allsidig og lekbasert trening som består av Cheer – Stunt – Dans – Turn – Styrke og utholdenhet. Mye aktivitet og moro for barn som ønsker en opplevelsesrik uke sammen med andre. Klubbens dyktige trenere vil være ansvarlig for treningene. Klubben stiller med oppmenn og trenere som er ansvarlig for barna hele uken. Uken avsluttes med oppvisning for foreldre på fredag ettermiddag.

Pga. Corona situasjonen og retningslinjer som foreligger så kan vi kun gjennomføre en camp for medlemmer. Hvis du ikke er medlem så kan du likevel melde deg på, men du vil da også bli meldt inn i klubben og 150,- vil komme i tillegg til påmeldingsavgiften. Etter påmelding vil du bli tilsendt informasjon på hvordan du skal melde deg inn i klubben. 

Tid:

Uke 33 (10. – 14. aug) man til fre kl. ‪0800-1600.

Sted:

Hokksundhallen (Lyngveien, Hokksund)

Alder:

Gjelder alle gutter og jenter født 2008-2013 (1.-6. kl.)

Pris:

1600,- pr. deltager for eksisterende medlemmer

T-Skjorte, sløyfe, lunsj og frukt er inkludert i prisen!

Påmelding og betaling:

Dette gjøres via Vipps. Velg kjøp og betal i Vipps app’n og tast inn nummer 10375. Velg deretter Camp og velg riktig artikkel.

Har du ikke Vipps tar du kontakt med Helene Liverød (helene@ecteagles.no, mob: 98645000) eller Cecilie Hansen Westheim (cecilie@ecteagles.no, mob: 92626108)

Husk og skriv inn navn på utøver og eventuelle allergier som vi må ta hensyn til.