Summer Camp 2019

Den første uken i sommerferien inviterer Eiker Cheerleading Team til treningscamp for barn og ungdom som holder på med Cheerleading og Cheerdance eller som ønsker å prøve denne idretten.

Campen vil være allsidig og lekbasert trening som består av Cheer – Stunt – Dans – Turn – Styrke og utholdenhet. Mye aktivitet og moro for barn som ønsker en opplevelsesrik uke sammen med andre. Klubbens dyktige trenere vil være ansvarlig for treningene. Klubben stiller med oppmenn og trenere som er ansvarlig for barna hele uken. Uken avsluttes med oppvisning for foreldre på fredag ettermiddag.

Tid:
Uke 26 (24. – 28. juni) man til fre kl. ‪0800-1600.

Sted:
Eagles hallen (Prestebråtan 2, Hokksund)

Alder:
Gjelder alle gutter og jenter født 2007-2012 (1.-6. kl.)

Pris:
1600,- pr. deltager for eksisterende medlemmer
2100,- pr. deltaker for ikke-medlemmer
(500,- trekkes fra treningsavgiften ved innmelding i klubben til høstsemesteret)

T-Skjorte, sløyfe, lunsj og frukt er inkludert i prisen!

Påmelding og betaling:
Dette gjøres via Vipps. Velg kjøp og betal i Vipps app’n og tast inn nummer 10375. Velg deretter Camp og velg riktig artikkel.
Har du ikke Vipps tar du kontakt med Gro Brurberg Veberg på e-post oppmann@ecteagles.no.

Husk og skriv inn navn på utøver og eventuelle allergier som vi må ta hensyn til.