Aktivitetstilbud

Klubben består av ca. 330 aktive utøvere fra 5 år og oppover fra hele nedre Buskerud, fordelt på Mini, PeeWee, Youth, Junior og Seniorpartier innen Cheerleading, Pom og Hiphop. 

Vår klubb stiller med lag i både Cheerleading og Performance Cheer (Pom & HipHop). Ingen andre klubber i Norge har dette tilbudet til sine utøvere.  Dette er vi veldig stolte av og jobber mye for å legge til rette for alle kategorier. Vi har nå 6 lag i cheerleading og 11 lag i pom/hip-hop sesongen 2023/2024.

Våre konkurranselag i Youth-, Junior- og Senior-kategoriene er med på NM hvert år, i tillegg til andre nasjonale konkurranser. Elitelagene kan også reise utenlands for å konkurrere. 

Våre oppvisningslag drives etter Barneidrettsbestemmelsene. Oppvisningslagene våre er Sweeties Dance/Cheer 7-8 år og Gorgeous Pom/Hiphop/Cheer 9-10 år. Disse er med på de flere lokale konkurranser som oppvisningslag og deltar i tillegg på to egne peewee oppvisninger i Oslo området. I tillegg har vi et lag for de aller minste mellom 5-6 år som er med på jule- og sommer avslutning i tillegg til våre egen konkurranse Winter Open. 

Mestring og glede med cheer i hjertet! – Go Eagles!