Velkommen til oppstart!

Her finner dere en del nyttig informasjon angående oppstart av ny sesong for ECT Eagles!

Oppstart vil være fra og med mandag i uke 34!

Timeplanen er oppdatert og finnes her.

Som vanlig er det lov å prøve seg på de ulike grenene våre (Cheerleading, Pom og HipHop), uten forpliktelser i 2 uker. Dette gjelder for alle mini og peewee lag, samt våre youth og junior breddelag. Det vil være åpent for å begynne frem mot høstferien og vi krever kun at dere møter opp i hallen i forkant av treningen på det aktuelle laget.

For enkelte av lagene vil det gjennomføres uttak:

  • Youth Hiphop Blast – For utøvere i alderen 2009-2011 som ønsker å gå på Blast. De møter til treninger mandag og onsdag 17-19 i uke 34. Etter denne uken får de som ikke får plass på Blast tilbud om å gå på det nye Youth Hiphop rekruttlaget. Alle som er født i 2012 starter på rekruttlaget og har treninger tirsdag og torsdag 17-19.
  • Youth Pom Xplotion – Den første uken blir det avholdt felles treninger for alle i alderen 2009-2011 mandag og onsdag 17-19. Etter denne uken får de som ikke får plass på Xplotion tilbud om å gå på det nye Youth Pom rekruttlaget. Alle født i 2012 starter på rekruttlaget i Youth Pom. Begge lag trener samme tid.
  • Junior HipHop – Det vil bli gjennomført eget uttak for Groundbreakers/Team Norway i VM, mer informasjon og påmelding finner du her.
  • Junior Cheerleading – for Fly og Nytt Jr Elitelag er det uttak, mer informasjon og påmelding finner du her.
  • Senior Pom – for Hypnotic avholdes uttak i normal treningstid hele uke 34.

Har dere spørsmål om oppstart, aldersregler, lag, treningstider osv. kan dere ta dette med enten:

Vi gleder oss alle til å se dere igjen i hallen etter sommerferien!

Mestring og glede med cheer i ❤️

No Replies to "Velkommen til oppstart!"


    Legg inn en kommentar

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.