Julehilsen fra styret

Ja dette var ikke den førjulstiden vi så for oss, i går skulle hallen være fylt med våre utøvere som endelig kunne vise frem det de har jobbet med i høst, med heiende familie og venner på tribunen. Ørni hadde pusset fjærene og funnet frem nisseluen, men for andre år på rad tok Covid fra oss den gleden 😌

Heldigvis har ikke hele høsten vært slik. Siden oppstart har vi kunnet trent som normalt, uavhengig av alder. Våre konkurranselag har vært på sin første fysiske konkurranse siden januar 2020, to av våre lag har også fått reist – til Bergen på Julecup 🤸!

For PeeWee lagene ble det dessverre nok en avlysing av planlagt oppvisning, Omnikrom tok PeeWee Star Open. Det kommer heldigvis flere muligheter for de fremover, både lite og stort 👏

Trenerne deltok i høst på en flott trenersamling i regi av NAIF (forbundet vårt), hvor det ble samlet 200 trenere fra hele landet.

Jeg vil takke dere alle for det siste halvåret, det har vært fylt med smil, engasjerte utøvere, dedikerte trenere og stødige lagledere – sammen har vi skapt en unik idrettsglede på alle våre ti lag 🥰Bjellen har flittig vært ringt i, symbolet på at noen har mestret noe nytt 💪

Vi har jobbet siden starten av pandemien for tryggest mulig treninger, vi har hatt klare rutiner som har blitt justert underveis ut fra retningslinjene. Allikevel er det umulig å gå klar for smitte over en så lang periode og med så mye smitte i samfunnet, men vi har unngått store utbrudd.

Vi i støtteapparatet i klubben ser frem til det nye året, uansett hva det bringer skal vi sammen klare å skape idrettsgleder for alle våre utøvere!

Deler et høydepunkt fra åpningen av hallen, tenk at det er to år siden i januar.

Vi ønsker dere alle en god og trygg julefeiring!

Julehilsner fra styret

Mestring og glede med Cheer i ❤

No Replies to "Julehilsen fra styret"


    Legg inn en kommentar

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.