Velkommen til uttaksuke for ECT Eagles Fly

I år som i fjor har vi valgt å ikke gjennomføre ordinært uttak slik som tidligere, men heller ha en uttaksuke basert på vanlige treninger. Dette er besluttet på bakgrunn av flere ting, men hovedsaklig fordi vi trenere ser at holdninger til trening, viljestyrke, kameratskap, evne til å motivere andre og stemning på trening er vel så viktig som skills.

Uke 33

Trening 17-19 Tirsdag, Torsdag og Søndag

Det er altså felles treninger for alle juniorer født i 2009, 2008 og 2007 uavhengig av hvilket lag du har gått på forrige sesong. Førsteårs-juniorer født i 2010 følger Wings sine treningstider. Utøvere født i 2006 kan velge om de ønsker å gå på junior eller senior, men vi ønsker gjerne å se dere på trening med senior i uke 33.

Vi kommer til å plassere utøvere på de ulike lagene Søndag 22/8. Husk at det ikke er et nederlag på komme inn på Wings. Her vil man få trene med utøvere på sitt nivå, og få god oppfølging av gode trenere. Det kan også være mulighet for å bli tatt opp på Fly i løpet av sesongen dersom det skulle være behov / stor progresjon. Alle våre elitelag har kontrakter som den enkelte utøver (og foreldre på utøvere under 18) må signere. Vi kommer til å legge ut kontrakten til Fly/Wild, les godt igjennom før sesongstart. Dersom du tenker at dette ikke er noe du kan signere på kan du velge å gå på vårt breddelag Wings istedenfor. På breddelagene er det større toleranse for å være borte fra treninger, det er fri alle ferier og helligdager og kun to treningen i uken. På Fly forventes det at trening prioriteres over ferie, hytteturer og familiebursdag. Vi forventer også at alle eliteutøvere kan stille på alle konkurranser. Se oversikt over konkurranser på ecteagles.no

Husk at man har mulighet til å komme inn på lagene selv om man ikke har gjort vanskelige stunt før eller kan turne – vi ser fort om noen har potensiale. Husk også at vi ikke har plass til alle på et lag, så selv om man er flink og har lang erfaring, er det ikke sikkert du får plass på Fly. Kanskje tenker du at det var urettferdig at en flyer uten erfaring eller turn kom inn, og ikke du som har flere års erfaring som base og kan turne, men husk da at vi kun har plass til så og så mange av hver posisjon. Vi kan ikke ha et lag med kun baser eller kun flyere!

Dette er det vi kommer til å se etter, men husk at du kommer til å lære mye av dette i løpet av uken!

 • – Flyere skal vise frem posisjoner. (Heal, scale og arabesque)
 • – Generell grunnstyrke.
 • – Riktig teknikk i grunnleggende stunt/toss.
 • – Motivasjon og evne til å motivere andre.
 • – Evne å ta i mot tilbakemeldinger, og gjøre noe med det.
 • – Positivitet.
 • – Utøvere som gir alt og møter opp på hver trening med gode holdninger
 • – Utøvere som stoler på oss trenere, prosessen, og har respekt for laget, sporten, klubben og trenere.
 • – De som turner vil ha en fordel. Dette gjelder også utover i sesongen når eventuelle reserver skal plukkes ut. Utøvere med turn stiller sterkere enn de uten turn, dersom stunteskills er på et jevnt nivå.

Husk at teknikk er viktig, det hjelper ikke bare å «kunne» det.

 • – Flyere: Løft dere selv opp, hold dere tighte og fly med selvtillit.
 • – Baser: Plant beina i bakken, lås skuldrene og strekk ut albuer. Ikke beveg dere i stuntene!

Husk at dere når som helst kan sende oss en melding dersom dere lurer på noe angående lagene eller uttaksuken.

Vi gleder oss til å se dere alle sammen!

Maiken, Irena og Helene

No Replies to "Velkommen til uttaksuke for ECT Eagles Fly"


  Legg inn en kommentar

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.