Vi kan endelig trene igjen!

Lokal forskrift er vedtatt opphevet, så da gjelder nasjonale regler hvor barn og unge opp under 20 år kan trene. Vi starter opp treninger igjen mandag, 25.1.

Her er vårens timeplan: https://ecteagles.no/timeplan/

*VIKTIG INFORMASJON*
Alle foresatte og utøvere skal gjøre seg kjent med rutinene før de kommer på trening! Vi har utøvere fra mange kommuner, vi vil gjøre dere oppmerksom på at det er deres ansvar å gjøre seg kjent med og følge lokale forskrifter. Om dere er usikker på noe, kan vi være behjelpelig med å kontakte lokale myndigheter.

Tribunen er stengt for publikum.

Lagledere tar som alltid oppmøte på treningene, så vi vet hvem som har vært til stede når. Det er minst en smittevernsansvarlig under hele treningsdagen, tider hvor det er mange utøvere har vi mer enn en. Toaletter og kontaktpunkt sprites, utstyr sprites etter bruk og dansematten vaskes daglig. Utøverne spriter hendene før trening, etter toalettbesøk, etter trening og ellers ved behov, lagleder holder oppsyn med dette. Mini og PeeWee lagene har dessverre ikke tilgang til garderober nå (toalettene kan benyttes ved behov), og vi ber om at de venter utenfor hallen før trening. Møt opp ferdig skiftet med sko og drikkeflaske i pose/bag, husk å kle barna etter forholdene, nå er det vinter.

Lagleder eller trenere vil hente utøverne inn til trening og følger de også ut. Pose/bag legges inne i hallen på merkede plasser.

For de yngre som trenger hjelp til sko, kan en foresatt med munnbind følge med laget inn og hente i gangen, merk at det er begrenset kapasitet på mennesker i gangen. Dette gjelder: Mini, Sweeties Dance, Sweeties Cheer, Adorable, Gorgeous Dance og Gorgeous Cheer.

For konkurranselagene:
Det kan kun være ett lag i garderoben om gangen, se oversikt og evt. kommentar til ditt lag på facebookgruppa til ditt lag.

Hva kan dere foresatte bidra med nå?

  • ikke send syke barn på trening, her skal terskelen være lav. OM noen kommer på trening og ikke er i form, blir dere ringt etter
  • karantener må respekteteres
  • kjør barnet ditt på trening om det ikke kan gå/sykle. Om barnet må ta kollektiv transport, bruk munnbind.
  • ta en hallvakt når vi mangler dette, så styret slipper det i tillegg til smittevern

Alle endringer gjelder til ny beskjed blir gitt. Nå skal det bli godt å komme i gang igjen!

No Replies to "Vi kan endelig trene igjen!"


    Legg inn en kommentar

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.