Christmas Cheer Cup i Wien

Junior Dance Elite og Senior Dance var i helgen på Christmas Cheer Cup i Wien. Dette var regionalt mesterskap i Østerrike men samtidig en åpen ECL konkurranse med deltakelse fra flere andre land, blant annet Finland og Ukraina. 

Selve konkurransen foregikk på lørdag og med mange deltakende lag og mye publikum ble hallen nesten for liten. Vi konkurrerte mot de beste Pom lagene i Østerrike, fikk veldig gode tilbakemeldinger og tok to flotte 4. plasser. Det var ikke langt opp til pallen, men Millenium Dancers som tok seieren i begge klassene var det ikke så mye å gjøre noe med.

På lørdag kveld ble det tid til både litt shopping i flotte julegater i Wien og et besøk på Hard Rock Cafe for å feire bursdagen til en av våre utøvere. Søndag morgen vendte vi snuta hjemover etter en flott tur med masse gode minner!

No Replies to "Christmas Cheer Cup i Wien"


    Legg inn en kommentar

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.