Spensttrening

Vi har denne sesongen startet et samarbeid med Kjetil Strandbråten rundt spenst, hurtighet, rytme, koordinasjon og mobilitet. Kjetil er tidligere landslagstrener i hopp og landslagsjef i kombinert og jobber nå som sportslig ansvarlig for et prosjekt der 16 kinesere skal trenes i hopp frem mot OL i Kina om 3,5 år.

Onsdag var første trening hvor flere av utøverne på våre danselag fikk god gjennomgang i enkeltøvelser av Kjetil og to hoppere fra toppidrettslinja i Drammen. Vi er super takknemlig for å få inspirasjon, motivasjon og riktig innføring og at de tok seg tid til å være hos oss denne kvelden!

Dette er et langsiktig opplegg som vi håper skal hjelpe våre utøvere til å utvikle bedre spenst og hurtighet for å bli bedre dansere. Opplegget er selvfølgelig noe vi også skal bruke på våre utøvere i cheerleading!

Her ser dere noen bilder fra treningsøkten

No Replies to "Spensttrening"


    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.