POM – Uttak for sesongen 2019/2020

Da nærmer sesongen seg slutt og det er med dette snart tid for uttak for 2019/2020. Uttaket vil være den 22-23.juni.

Under vil det komme en liste med kravene for Junior Dance Elite og Senior. Vi ønsker å vite hva vi har å jobbe med etter sommeren er over og ny sesong begynner, og kjører derfor uttak før sommerferien. Vi ønsker oss utøvere som er motiverte og brenner for idretten, gjør obligatorisk trening, egentrening på eget initiativ og har et godt oppmøte.

Junior Elite og Senior er lag vi ønsker å satse høyt med, og vi ønsker utøvere som vil gi det lille ekstra for å gi sitt bidrag til laget. Vi ønsker oss gode forbilder, både for andre utøvere i klubben, for klubbnavnet og vi skal være gode representanter for klubben utad. Det vil også komme en utøverkontrakt som både utøver og foreldre skal signere. Denne gjelder hovedsakelig Elite-laget og på seniornivå og vil inneholde retningslinjer som er forventet at utøvere følger.

Generelt ser vi etter god danseteknikk og styrke. Noe som gjør at det er lettere å utvikle utøverne videre. Vi ønsker å informere om at dette ikke er absolutte krav, men noe vi ønsker oss og som blir vektlagt på uttaket.

OPPMØTETIDER:

Junior Elite: 9.30-12 (Lørdag) 10-13 (søndag)
Senior: 12.30-15 (Lørdag) 13.30- 16 (søndag)

For de utøverne som ikke har mulighet for å komme på uttak har vi lagt til rette for at det er mulig å sende inn video til frode@ecteagles.no. Her ønsker vi å se de elementene vi vektlegger på uttaket og gjerne en kort dans dersom det er mulighet for det.

HVA SKJER:

Lørdag:

 • Oppvarming
 • Gjennomgang av elementer (Kick, Hopp, Leap og Piruetter)
 • Styrkeøkt
 • Uttøying

Søndag:

 • Lære en koreografi
 • Vise koreografi i grupper
 • Samtaler med hver enkelt om hvilke lag vi har plassert de på.

Hva forventer vi på junior nivå?

 • Dobbelpiruett
 • 3 fouette-piruetter inn i enkelpiruett
 • Teknisk riktig utført toe-touch
 • Teknisk riktig utført leap (+ for bytteleap)
 • Smetling, stift og overganger er et stort +
 • 10 pushups på tå
 • Planke i 1minutt
 • T-posisjon i 2 minutter
 • 10 toe-touches og 10 pike (mageøvelser)
 • Løpe minimum 25 mattelengder på 2 minutter
 • Høyre spagat
 • Guttespagat
 • Heel

Hva forventer vi på seniornivå?

 • Dobbelpiruett (+ for trippel)
 • 3 fouette-piruetter inn i dobbelpiruett
 • Teknisk riktig utført toe-touch
 • Teknisk riktig utført leap og bytteleap
 • Smetling, stift og overganger er et stort +
 • 12 pushups på tå
 • Planke i 1 minutt og 30 sekunder
 • T-posisjon i 3 minutter
 • Løpe minimum 25 mattelengder på 2 minutter
 • 10 toe-touches og 10 pike (mageøvelse)
 • Høyre spagat
 • Guttespagat
 • Heel

Trenerne på uttaket fokuserer på potensiale og teknikk, så fortvil ikke dersom du ikke skulle få til alt av elementer. Vi ønsker også som tidligere og ha et junior dance lag. Her kreves det ingen erfaring fra sporten, men et stort pluss dersom du har dette. Junior Dance er også et konkurranselag og vil konkurrere på lik linje som Junior Dance Elite.
Junior Dance vil også være et tilbud for utøvere som ikke ønsker å være med på Elite laget.

Dersom det skulle være spørsmål, kontakt oss gjerne!
Masse lykke til! Hilsen Trenere

No Replies to "POM - Uttak for sesongen 2019/2020"