Uttak Jr. Hip Hop 2. juni kl. 12-16

Neste år kommer vi til å kjøre to hip hop lag, et Elite lag og et junior lag. Elite laget kommer til å ha en høyere vanskelighetsgrad, og dette laget kommer også til å satse mer. Junior laget kommer til å ha en lavere vanskelighetsgrad, ha mer fokus på utvikling og mer for moro!

Dette gjør vi fordi det blir lettere å lage koreografier som begge lagene mestrer på sitt nivå og i tillegg er det veldig gøy å utvide hip hop kategorien med flere lag!

Uttak gjelder for alle gutter og jenter som er født i 2004 – 2007 og det vil bli gjennomført søndag 2. juni fra 12.00 – 16.00 i Eagleshallen. Man trenger ikke registrere seg på forhånd, det er bare å møte opp. Vi er litt usikre på hvor mange som kommer til å dukke opp, derfor har vi satt av fra 12-16, men det er ikke sikkert at det er nødvendig for oss å bruke hele tiden. Dette må vi nesten se litt an på selve uttaket. Hvis man absolutt ikke har mulighet til å komme denne dagen, send en melding til trenerene så skal vi få ordnet det på en eller annen måte.

På uttaket vil man lære en koreografi som vi går nøye gjennom og kjører alle sammen i starten, deretter vil vi kjøre koreografien i mindre grupper.

Det er ingen krav for å komme med på noen av lagene, men for å komme med på Elite laget er det viktig at man er motivert og positivt innstilt på at det er et konkurranselag som vil satse. Det kan også komme godt med om man har en viss erfaring innen hip hop, men det er absolutt ikke nødvendig.

Det man trenger å ta med seg er: treningstøy, inne sko (dette er VIKTIG), vannflaske og noe mat. Håret skal være satt opp i strikk.

Vi vil at så mange som mulig skal komme, så snakk med andre foreldre, klassekamerater og venner🤞🏼

Hvis det er noen spørsmål så er det bare å stille de til oss!

Vilde Rosengren Kaasa, trener
Mobil: 930 92 208

Emily Kosaric, trener
Mobil: 406 17 240

Frode Brurberg Hansen, sportslig leder
Mobil: 464 05 638

No Replies to "Uttak Jr. Hip Hop 2. juni kl. 12-16"