GRASROT-

ANDELEN

Kurs og privattimer

Ønsker du å forbedre ferdighetene dine i turn, stunt og styrke? ECT Eagles tilbyr nå eget kursopplegg og privattimer med hjelp av tidligere norges- og europamester i Cheerleading Thomas Draugsvoll. Thomas er fra høsten 2017 engasjert som trener i ECT Eagles og vi er veldig glad for å ha han med på laget med all sin kompetanse!

 

Kurs:

Tilbudet er til alle og all undervisning vil foregå i hallen vår. Ønsker du å melde deg på kurs gjør du dette via egen påmeldingslink og vi vil legge ut aktuelle kurs og datoer på våre facebooksider og hjemmesider når disse blir satt opp. Klubben vil fakturere utøvere for dette.

 

Se oppsatte kurs og kurspriser her

 

Privattimer:

Privattimene avtales og betales direkte med Thomas. Dette kan være en fin måte å få jobbet litt mer med enkelte elementer og du vil få hjelp fra en trener som kun har fokus på deg en hel time. Det er også mulig for Thomas å jobbe med hele grupper i GS/PS.

 

Thomas har over 15 års erfaring med Turn før han begynte med Cheerleading og vi kan love topp kvalitet på timene. Thomas er også tidligere utøver på NRC Tigers:

- 3 x Norgesmester med NRC Tigers Coed Elite

- Europamester med NRC Tigers Coed Elite

- Norgesmester 2016 i Partnerstunt

- 3.plass EM Partnerstunt 2016

 

Priser for kurs, se kursoversikten

Pris for privattimer:

- Turn/styrke/stunt: kr/t 350,-

- Groupstunt: kr/t 350,-

- Partnerstunt: kr/t 500,-

 

Kontaktinformasjon:

Mobil: 995 65 748

Epost: thdraugen2@hotmail.com

 

 

Link til Lagene våre

Link til Kurs og privattimer

 

REN

IDRETT

Design: Lysvold Design

Mestring og glede med cheer i